Это выброшенные деньги на ветер, антена не работает без приставки и с приставкой не всегда. Не покупайте нанный хлам даже за 100 гривен, которая пройдет по почте за 200 с достойной. Берегите свои деньги

Як копійчана антена НАГИНАЄ українських провайдерів?

Міністр культури і інформаційної політики заявив про чергове підвищення цін на послуги телевізійних провайдерів по всій Україні. Мовляв, будуть підвищувати якість послуг.

Що це означає? Зовсім скоро, за звичайне ТБ потрібно буде платити на 200-250 гривень більше обов’язково. Вся справа в тому, що наші телевізонні магнати стали отримувати менше грошей через корейського конкурента.

Сам я до недавнього часу працював на телебаченні (вірою і правдою працював 5 років), і знаю, через що у провайдера все пішло по одному причинному місцю. В Україні з’явилася в продажу корейська антена, яка урізала компанії прибуток. Як зараз пам’ятаю, в керівництві просто рвали і метали, забороняли навіть згадувати цю корейську дивину.

Зараз мені боятися вже нічого, тому зустрічайте: корейська вбивця українських провайдерів – HQClear TV

Рік тому на своєму ринку корейці випустили в продаж цифрову антену «HQClear TV» з вбудованим декодером цифрових платних каналів. Приблизно, 6 місяців тому вона з’явилася в продажу у нас в Україні.

img

Цифрова антена підключається буквально за пару хвилин: кабель вставляється в телевізор і все! Підходить для всіх типів телевізорів (старі, ЖК, плазма).

Налаштовується на прийом каналів антена сама, її не потрібно крутити і шукати супутники або вишки цифрового телемовлення. Вона визначає кращий сигнал кожну 1 мілісекунду, і якщо один супутник йде, то вона відразу ж перенастроюється на інший супутник або вишку цифрового мовлення.

«Перестрибування» з одного джерела сигналу на інший зовсім не помітно, зображення завжди рівне і чітке – краще і якісніше, ніж у будь-якого іншого провайдера.

ЧИТАЮТ ТАКЖЕ  Эксперты прогнозируют подорожание авиабилетов в 2019 году

Також в антену вбудований декодер зашифрованих каналів, тому й виходить, що ТБ-канали можна дивитися безкоштовно. Так що ніякої абонплати! Не треба щомісяця віддавати свої кровні телевізійникам, просто дивишся канали та все!

Це все, що треба людині, яка хоче дивитися 350 HD каналів і не платити за це гроші.

Сподіваюся, мій відгук допоможе вам отримати багато каналів і чітку якість зображення, і заощадити гроші.

Ціна на цю чудову технологічну новинку зовсім смішна, особливо якщо брати її в Інтернеті.

Офіційні представники Південно-Корейської компанії пропонують популярним авторам розмістити у себе в блозі спеціальну “рулетку” з розіграшем знижки – кожен бажаючий може взяти участь і спробувати отримати антену зі знижкою, а самим везучим вона може дістатися практично задарма. Не залишився осторонь і мій блог – спробуйте випробувати удачу, чим чорт не жартує 🙂

От admin

0 0 голоса
Рейтинг статьи
Подписаться
Уведомить о
0 комментариев
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Оставьте комментарий! Напишите, что думаете по поводу статьи.x